Gamla Hem

EKMANS PÅ TORGET

Din egen Delikatessbutik

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Den första advent 2013 öppnades portarna upp till delikatessbutiken Ekmans på Torget i Karlskoga. Butiken ägs och drivs av Maria Ekman tillsammans med hennes man Patrik. I butiken hittar du bland annat goda ostar, korvar, skinkor, kex, marmelader, olivoljor, konfektyr & kryddor. Vi tycker att det är viktigt att vara mån om det svenska mathantverket, och just därför erbjuder vi ett brett sortiment av närproducerade produkter.

Sommar-öppettider


Vi har öppet:

Måndag-fredag 10-18

Lördag 10-14

Kontakt


Vill du komma i kontakt med oss går det bra att ringa på 070-720 08 93 eller maila på kontakt@ekmanspatorget.se

Följ oss gärna på

/ekmanskarlskoga

@ekmanspatorget

PERFEKTA GÅ-BORT-PRESENTEN

Kommer du in till oss så hittar du garanterat något nytt att smaka på varje gång. Vi försöker alltid  hålla vårt sortiment uppdaterat och hela tiden utökar vi med nya goda smaker.


Är du bjuden på fest? Vi har dom godaste presenterna. Hos oss är  hyllorna fyllda med välsmakande delikatesser från hela världen. Har du svårt att välja hjälper vi dig gärna att sätta ihop en smakupplevelse perfekt att ge bort.

Den

Agneta och Maria startade cafeét Kafferian i Kristinehamn 2004. Agneta drev det fram till hösten 2015, då hon började jobba hos oss. Agneta har precis som Maria ett enormt matintresse, och har rest runt mycket i världen.

AGNETA ANDERSSON

Ekmans på Torget - 2020          |          070 720 08 93          |          Torget 16, 691 31 Karlskoga